نتانیاهو این ادعا را رد کرد که واشنگتن با مداخلهاش برای برقراری آتشبس، مانع اتمام کار اسرائیل در قبال ایران در جریان جنگ ۱۲ روزه ماه ژوئن شده است.
به گزارش خبرآنلاین به نقل از یورونیوز، او مدعی شد: «ما مجموعه اهداف کاملاً مشخصی داشتیم. کاملاً روشن بودیم که میخواهیم سایتهای هستهای، مراکز تولید موشک و چند هدف دیگر را بزنیم. وقتی این اهداف محقق شد، جنگ تمام شد.»
نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد: «ممکن بود که یک حمله دیگر هم انجام شود و همین. بنابراین اینطور نبود که ما را متوقف کرده باشند.»
نخستوزیر اسرائیل ادعا کرد که سرنگونی حکومت ایران، هرگز بخشی از اهداف اسرائیل در جریان جنگ ۱۲ روزه نبوده است؛ اگرچه میتوانست یکی از نتایج این جنگ باشد اما از اهداف آن نبود.
نتانیاهو مدعی شد که موضوع تغییر رژیم به مردم ایران بستگی دارد و آنها باید تصمیم بگیرند. او همچنین مدعی شد: مردم ایران میبینند که در داخل کشورشان چه میگذرد و اگر قرار باشد انقلابی نیز روی دهد، این انقلاب باید از درون ایران شکل بگیرد.